denne/0.jpg" />
65x90: færdigt!

RE: FEM TING DU IKKE VIDSTE OM MIG (REAL TIME)

Dav Nina!

Jeg kan jo ikke andet end at lytte til din anbefaling om at kopiere dit indlæg fra den anden dag. Så her har du fem ting, du ikke vidste om mig, som jeg også selv har opdaget for nyligt.

  1. Da jeg læste om, hvor hurtig en cyklist du er, gik det op for mig, at jeg er den langsomme cyklist, du overhaler. Jeg hader at cykle alt for stærkt. Indrømmet, jeg overhaler også en gang i mellem. Men oftest bliver jeg bare hængende i indersporet – bag alle de andre, der heller ikke gider at cykle hurtigt. Puha, jeg lyder som en gammel dame.
  2. Når jeg er træt og har en fridag – så jeg laver ikke noget. Det har jeg fået bekræftet i dag. Jeg havde ikke snakket med et andet menneske i over 24 timer, indtil jeg gik over i Superbrugsen for at købe popcorn. Og der fik jeg kun sagt ‘ja tak’ til, at jeg gerne ville have kvitteringen. Ellers har jeg kun snakket med mig selv. Efter at have været sammen med andre mennesker i så lang tid på Folkemødet, er jeg simpelthen nødt til at lukke ned. Så jeg kan blive klar til at opføre mig (nogenlunde) anstændigt, når jeg i morgen skal tilbage til virkeligheden.
  3. Efter jeg er flyttet hjemmefra, har jeg fundet ud af, at jeg nogle gange har brug for at græde lidt. Få renset ud i tårekanalerne. Ikke nødvendigvis fordi jeg er frygtelig ked af det – en gang i mellem trænger jeg bare til en tudetur. Det var derfor jeg så The Last Song i går. Den kan jeg næsten altid græde til. Du har muligvis ikke set den Nina – men det er Miley Cyrus post Hannah Montana men præ Wrecking Ball og weed (som hun nu også er holdt op med). Virkelig en magisk periode! Plottet er selvfølgelig ret dumt, og den har heller ikke vundet nogen Oscar. Men jeg får altid våde øjne, når jeg ser den. I går fik jeg grædt rigtig godt igennem til den. Især denne her scene rammer mig ekstra hårdt. Miley Cyrus’ far i filmen (spillet af Greg Kinnear) er lige død – kæmpe spoiler – og sønnens reaktion er bare så hjerteskærende.
    Jeg kan også altid græde til videoklip af soldater, der kommer hjem til deres familie/kæledyr/partnere. Det går lige i hjertet.
  4. Du nævnte din indre kamp mellem Komfort-Nina og Smarte-Nina. Der har jeg opdaget, at jeg er 95 % Komfort-Anne. Smarte-Anne er en lille hvisken i mit baghoved – og jeg lytter sjældent til hende. Jeg vil altid gerne have det behageligt og være klædt praktisk på. Det har blandt andet resulteret i, at de ECCO-sandaler, jeg i sin tid købte for at tage med på vandretur til Skotland, er blevet mine hverdags-sandaler. Mine søde kolleger hos Lær for Livet har kun drillet mig en smule med dem. Men på en kærlig måde. Tror jeg.
  5. Jeg har lige læst de fire ovenstående ting, og jeg må fremhæve min pointe fra ting nr. 1 – jeg lyder virkelig som en gammel dame. Der er i hvert fald træk ved mig som er lidt kone-agtige. Mine ECCO-sandaler er et godt eksempel. Eller det faktum, at jeg allerbedst kan lide at have kort hår – fordi det er nemmest at pleje. Jeg elsker Matador-serien. Jeg kan virkelig godt lide at bage og glæder mig absurd meget til næste sæson af Den Store Bagedyst. Og så er mine knæ begyndt at knirke, når jeg går op af trapper.
    Puha, nu har jeg lidt krise.
    Er jeg gammel? Eller bare gammeldags? Jeg synes, at jeg er ret progressiv i mine holdninger, men jeg kan virkelig godt lyde som….. Åh gud. Jeg lyder som min mor. Jeg er ved at blive min mor. Fuck.
    Og dog – det kunne være værre. Min mor er faktisk ret skøn. Skud ud til min mor! Hende vil du kunne lide Nina, det er jeg sikker på.

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

65x90: færdigt!