den/0.jpg" />
hao jiu bu jian

I dag har jeg…

Dav Nina

Som lovet er her en logbog over min dag. Den er mere eller mindre uredigeret. Jeg tænker den falder meget godt i hak med temaet på DR/P3/whatever om at være #heltuperfekt

Fredag d. 23. marts 2018

kl. 06.30: Min alarm ringer første gang. Jeg udsætter den med fem minutter.
kl. 06.35: Udsætter liiiige fem minutter til.
kl. 06.40: Udsætter liiiige fem minutter til.
kl. 06.45: Udsætter liiiige fem minutter til.
kl. 06.50: Udsætter liiiige fem minutter til.
kl. 06.55: Udsætter liiiige fem minutter til.
kl. 07.00: Udsætter liiiige fem minutter til.
kl. 07.05: Så står jeg op. Går på WC. Dropper at tage et bad. Sætter vand over til instant kaffe. Hælder havregryn i en dyb tallerken – hælder mælk på havregryn.
kl. 07.14: Havregryn og kaffe indtages mens jeg ser Youtube. Her til morgen var det den her og den her. Det er dejligt at starte dagen med noget fjollet.
kl. 07.35: Sætter tallerken og kop ned i køkkenvasken. Skyller det ikke af. Går på WC igen. Koffein sætter gang i min mave.
kl. 07.43: Børster tænder og tager dagens outfit på.
kl. 07.50: Scroller gennem Instagram i sengen.
kl. 08.00: Cykler til Lær for Livet.
kl. 08.33: Ankommer svedig til Lær for Livet.
kl. 08.45: Henter dagens latte i køkkenet. Det er ret lækkert med en kaffemaskine, der bare gør det hele for en.
kl. 08:50: Så sidder jeg på min pind. Tænder bærbar. Tjekker mail. Tjekker Lær for Livets SoMe-profiler. Føler mig meget kommunikations-agtig.
kl. 09.00: Her begår jeg den fejl, at lade være med at notere, hvad jeg foretager mig, efterhånden som jeg gør det – “det kan jeg sagtens huske senere.” Yeah, right. Nu gør jeg et forsøg.
Jeg skriver en mail. Jeg sætter en nyhed op i WordPress og offentliggør den på vores hjemmeside. Laver en kladde til et FB-post. Scroller ned gennem mit feed på LinkedId.
Diskutterede månedens mand på kontoret – Leonardo DiCaprio og hans bedste roller. (Vi er et kvinde-kontor – og de yngste sidder sammen. Det har sine konsekvenser. Blandt andet at “månedens mand” lige er blevet en ting.)
kl. 11.06: Begynder at spekulere på frokost. Vi skal have krebinetter i dag.
kl. 11.10: Arbejder på noget SoMe i InDesign (ja, Nina – jeg har lige fået InDesign på min arbejdscomputer!)
kl. 11.25: Læser indlægget: “Når der går ‘Jørgen Varnæs’ i netværket…” – mest fordi jeg er fan af Matador og Jørgen Varnæs er en vanvittig underholdende karakter.
kl. 11.35: Fortsætter med at lege med InDesign
kl. 11.50: Frokost ankommer. Min mave rumler.
kl. 11.52: Går til frokost. Fråder 2 krebinetter.
kl. 12.26: Tilbage fra frokost. Fortryder, at jeg har taget stramme jeans på.
kl. 12.30: Retter ting på vores hjemmeside. Sender en pressemeddelelse til en lokalavis i Ringkøbing-Skjern. Færdiggør posts i InDesign. Poster på Facebook og LinkedIn. Snakker lidt mere om flotte mænd. Arbejder på et brev til vores Learning Kid Council i InDesign.  
kl. 14.00: Spiser det sidste stykke af onsdagskagen. I denne uge var det brownie med en lækker hindbær/citroncreme. Fucking fråderen. For at sige det mildt.
kl. 14.17: Snakker om påskeferie (jeg har fået lov til at holde påskeferie! Er svært begejstret)
Og så flyver tiden igen.
kl. 15.45: Tømmer opvasker sammen med en af de søde studentermedhjælpere. Laver autosvar til min Outlook-mail. Slukker computeren. Hopper på cyklen.
kl. 16.33: Rammer Brønshøj. Begynder at skrive det her indlæg.
kl. 16.58: Min veninde Kathrine ankommer. Vi drikker en kop kaffe.
kl. 17.24: Vi går i Netto og handler ind til vietnamesiske forårsruller. Snolder i slikbutikken. 42 kroner køber vi for.
kl. 18.07: Tilbage i lejligheden. Hører Rihanna, laver mad og drikker gin og tonic.
kl. 19.10: Spiser aftensmad. Lærer Kathrine hvordan man folder vietnamesiske forårsruller. Føler mig som et kulinarisk geni.
kl. 19.35: Vi indser, at vi gerne vil have hvidvin og at SuperBrugsen lukker kl. 20.00. Går i SuperBrugsen og køber en billig hvidvin.
kl. 19.48: Tilbage i lejligheden. Åbner hvidvinen. Snakker fremtidsplaner – blandt andet at vores identitet og selvværd aldrig må ligge i vores arbejde og at alle mennesker ikke får deres drømmejob, og at det er okay! Sætter Britney Spears på.
kl. 21.44: Og her er vi så. Jeg er nået til vejs ende i dagens logbog.
Det har været latterligt svært at notere de ting, jeg laver. Men lidt af en øjenåbner. Jeg tror muligvis, at jeg vil gøre det igen. Det er ikke sikkert, at det når ind på bloggen. Jeg forestiller mig ikke, at det her er vildt interessant. For nogen. Det er den slags navlepilleri, der ikke rigtig ændrer noget. Men jeg er ret underholdt af det. Og det er ligesom, derfor jeg er her. Selvfølgelig er det også et plus, hvis du er underholdt Nina! Og hvem end der ellers læser med.

 

 

1 kommentar

  • Nina Kristine

    Jeg synes, at det er megahyggeligt at læse 😀 men jeg elsker også navlepilleri. Gør det meget gerne igen – jeg tænker også, at jeg vil prøve 😀 møøøs

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hao jiu bu jian